Viser alle 9 resultater

VIS FILTRERING
Lukk

Dale alpakka

82kr
Dale Alpakka er 3-tråds kamgarn i alpakka i luksusklassen. Alpakka gir myke og lune plagg.
  • VaskUllprogram 30 grader
  • MaterialeAlpakka
Lukk

Rosa sløyfe

69kr99kr
Line Langmo fronter Rosa sløyfe-aksjonen med sine egne garn. 5 kroner av hvert solgte nøste går til Brystkreftforeningens arbeid. TAKK FOR AT DU HJELPER OSS Å HJELPE!
Lukk

Alpakka forte

82kr

Alpakka forte er et forsterket alpakkagarn i 80 % alpakka og 20 % nylon som kommer i fine, melerte fargetoner. Garnet er like mykt og behagelig som ren alpakka, og fargene blir spesielt vakre i alpakkafiber.

  • MaterialeAlpakka, Nylon
  • VaskUllvugge 30 grader
Lukk

Alpakka Magic

99kr

Alpakka Magic fra Dale Garn er et kabelspunnet, eventyrlig mykt og superlett garn i alpakka-polyamid-blend.

Garnet er vel­egnet til alle typer plagg til både barn og voksne. Her får du et svært drøyt garn som er godt å strikke med og som gir et jevnt maskebilde.

Lukk

Lerke

71kr
Lerke er et mykt og slitesterkt helårsgarn i fin ull- og bomullsblanding. Dette er et godt alternativ til strikkeplagg når du synes ren ull er for varmt.
Lukk

Kidsilk Erle

172kr
Kidsilk Erle er et luftig, børstet mohairgarn som blir lekre, florlette og myke plagg. Egner seg godt alene med enkel tråd, dobbel tråd eller sammen med en annen kvalitet i f.eks ull eller alpakka. Strikkes på alt fra pinne 4mm og opp til 9mm.
Lukk

Lanolin wool

57kr
Lanolin wool er et 4-tråds naturlig ullgarn som ivaretar ullas opprinnelig egenskaper. Det betyr at garnet har  maksimal elastisitet og god varme- og isolasjonsevne, selv når plagget er fuktig og vått. Etter farging tilsettes lanolin som er naturlig ullfett som øker ullens selvrensende og fuktabsorberende egenskaper.
Lukk

Line Langmo Påfugl

99kr
Line Langmo Påfugl fra Dale Garn er et eksklusivt, langfibret og børstet garn av mohair. Dette garnet gir nydelige, superlette og luftige plagg som er elastiske, ikke siger og holder fasongen perfekt.