Viser alle 13 resultater

VIS FILTRERING
Lukk

Snønissekone

819kr
Snønissekone strikkepakke inneholder oppskrift, garn og ferdig nissekropp. Nisseklærne er strikket i Finull Pt2 og Rio effektgarn
Lukk

Snønissejente

629kr
Snønissejente strikkepakke inneholder oppskrift, garn og ferdige nissekropp. Nisseklærne er strikket i Finull Pt2Beo og Rio effektgarn.
Lukk

Snønissegutt

629kr
Snønissegutt strikkepakke inneholder oppskrift, garn og ferdige nissekropp. Nisseklærne er strikket i Finull Pt2, Beo og Rio effektgarn.
Lukk

Snønissegubbe

659kr
Snønissegubbe strikkepakke inneholder oppskrift, garn og ferdig nissekropp. Nisseklærne er strikket i Finull Pt2.
Lukk

Snønissefamilie

2,149kr
Snønissefamilien strikkepakke inneholder oppskrift, garn og ferdige nissekropper. Nisseklærne er strikket i Finull Pt2, Beo pelsgarn og Rio effektgarn. Kjøp kun kroppene her.  Se stativer til nissene her
Lukk

Nissekropper

249kr349kr

Nissekropper

Dette er kun nissekroppene til nissefamiliene som det strikkes klær til. I familien finner du nissegutt, nissejente, nissekone og nissegubbe. Det er tre forskjellige familier, Fjøsnissene, Festnissene og Snønissene. Kjøp strikkepakker HER.  Se stativer til nissene her Dette er ett Fagstrikk produkt.
Lukk

Stativ til nisser

69kr75kr
Stativ til nisser Stativ til nisser – Spesielt tilpasset Fagstrikk nissene
Lukk

Fjøsnissefamilie

749kr
I dette medfølgende oppskrifts-hefte møter du Fjøsnissene, Snønissene og Festnissene. Fjøsnissene bor på låven og koser seg med juleverksted og lager gaver. Snønissene nyter den fantastiske vinteren, står på ski og elsker skog og mark. Festnissene er samlet rundt juleborden med julegrøten og gleder seg til å danse rundt juletreet. Nå kan du invitere dem hjem til deg, strikke klær til dem og skape en riktig god julestemning hjemme! Fjøsnissene og Snønissenes klær er i hovedsak i Finullgarn, og Festnissene er strikket i Pt5 Sport.   Geftet er laget i samarbeid med Fagstrikk, garnfaghandelens forbund. Garnbutikker som er medlem i Fagstrikk finner du i hele landet og i en slik butikk finner du alltid god faglig veiledning. Kjøp nisser, oppskrifter og garn i din nærmeste Fagstrikkbutikk.
Festnissefamilie
Lukk

Festnissekone

749kr
Festnissekone oppskrift finner du i dette medfølgende oppskrifts-hefte. der møter du hele familiene med Fjøsnisser, Snønisser og Festnisser. Fjøsnissene bor på låven og koser seg med juleverksted og lager gaver. Snønissene nyter den fantastiske vinteren, står på ski og elsker skog og mark. Festnissene er samlet rundt juleborden med julegrøten og gleder seg til å danse rundt juletreet. Nå kan du invitere dem hjem til deg, strikke klær til dem og skape en riktig god julestemning hjemme! Fjøsnissene og Snønissenes klær er i hovedsak i Finullgarn, og Festnissene er strikket i Pt5 Sport.
Festnissefamilie
Lukk

Festnissejente

Festnissejente oppskrift finner du i medfølgende oppskrifts-hefte. Der møter du hele familiene med Fjøsnisser, Snønisser og Festnisser. Fjøsnissene bor på låven og koser seg med juleverksted og lager gaver. Snønissene nyter den fantastiske vinteren, står på ski og elsker skog og mark. Festnissene er samlet rundt juleborden med julegrøten og gleder seg til å danse rundt juletreet. Nå kan du invitere dem hjem til deg, strikke klær til dem og skape en riktig god julestemning hjemme! Fjøsnissene og Snønissenes klær er i hovedsak i Finullgarn, og Festnissene er strikket i Pt5 Sport.   Nisseklærne er strikket i Pt5 Sport Kjøp kun kroppene her Se stativer til nissene her
Lukk

Festnissegutt

639kr
Festnissegutten finner du oppskrift på i medfølgende oppskrifts-hefte. Der møter du hele familiene med Fjøsnisser, Snønisser og Festnisser. Nisseklærne er strikket i Pt5 Sport Kjøp kroppene her Se stativer til nissene her   Fjøsnissene bor på låven og koser seg med juleverksted og lager gaver. Snønissene nyter den fantastiske vinteren, står på ski og elsker skog og mark. Festnissene er samlet rundt juleborden med julegrøten og gleder seg til å danse rundt juletreet. Nå kan du invitere dem hjem til deg, strikke klær til dem og skape en riktig god julestemning hjemme! Fjøsnissene og Snønissenes klær er i hovedsak i Finullgarn, og Festnissene er strikket i Pt5 Sport. Heftet er laget i samarbeid med Fagstrikk, garnfaghandelens forbund. Garnbutikker som er medlem i Fagstrikk finner du i hele landet og i en slik butikk finner du alltid god faglig veiledning.
Festnissegubbe
Lukk

Festnissegubbe

699kr
I dette medfølgende oppskrifts-hefte møter du Fjøsnissene, Snønissene og Festnissene. Fjøsnissene bor på låven og koser seg med juleverksted og lager gaver. Snønissene nyter den fantastiske vinteren, står på ski og elsker skog og mark. Festnissene er samlet rundt juleborden med julegrøten og gleder seg til å danse rundt juletreet. Nå kan du invitere dem hjem til deg, strikke klær til dem og skape en riktig god julestemning hjemme! Fjøsnissene og Snønissenes klær er i hovedsak i Finullgarn, og Festnissene er strikket i Pt5 Sport. Nisseklærne er strikket i Pt5 Sport Kjøp bare nissekropper her Se stativer til nissene her
Festnissefamilie
Lukk

Festnissefamilie

Nisseklærne er strikket i Pt5 Sport fra Rauma ullvarefabrikk. Kjøp kun kroppene her.  Se stativer til nissene her Fjøsnissene bor på låven og koser seg med juleverksted og lager gaver. Snønissene nyter den fantastiske vinteren, står på ski og elsker skog og mark. Festnissene er samlet rundt juleborden med julegrøten og gleder seg til å danse rundt juletreet. Nå kan du invitere dem hjem til deg, strikke klær til dem og skape en riktig god julestemning hjemme! Fjøsnissene og Snønissenes klær er i hovedsak i Finullgarn, og Festnissene er strikket i Pt5 Sport. Heftet er laget i samarbeid med Fagstrikk, garnfaghandelens forbund. Garnbutikker som er medlem i Fagstrikk finner du i hele landet og i en slik butikk finner du alltid god faglig veiledning.