Hillesvåg Ullvarefabrikk er en fjerde generasjons familiebedrift som produserer garn og kardet ull til toving.
Bedriften holder til i Hillesvågen, en halvtimes kjøretur nord for Bergen.

Viser alle 17 resultater

VIS FILTRERING
Lukk

Varde Pelsullgarn

119kr
Varde pelsullgarn er et glansfullt, mykt og luftig håndstrikkegarn av norsk pelsull. Norsk pelssau er en egen norsk sauerase ulik den norske hvite sauen. Norsk pelssau har grå krøllet ull som inneholder både lyse og mørke fibre. De mørke fibrene gir garnet en spennende dybde og melering når den blir farget. Varde kan kombineres med Vidde, da disse har samme strikkefasthet.  
Lukk

Blåne Pelsullgarn

110kr
Blåne pelsullgarn er et glansfullt, mykt og luftig håndstrikkegarn av norsk pelsull. Norsk pelssau er en egen norsk sauerase ulik den norske hvite sauen. Norsk pelssau har grå krøllet ull som inneholder både lyse og mørke fibre. De mørke fibrene gir garnet en spennende dybde og melering når den blir farget. Blåne kan kombineres med Troll, da disse har samme strikkefasthet.  
Solo lue
Lukk

Solo Lue

395kr
Luen er utarbeidet i tett samarbeid mellom Solo og Hillesvåg Ullvarefabrikk for å ivareta Solo sine korrekte farger og originale design.  
Lukk

Sølje Pelsullgarn

128kr
Sølje pelsullgarn er et glansfullt, mykt og luftig håndstrikkegarn spunnet av ull fra Norsk pelssau. Norsk pelssau er en norsk sauerase ulik Norsk hvit sau. Norsk pelssau har grå krøllet ull som inneholder både lyse og mørke fibre. De mørke fibrene gir garnet en spennende dybde og melering når den blir farget.
Lukk

Tinde pelsullgarn

121kr
Tinde pelsullgarn er et glansfullt, mykt og luftig håndstrikkegarn av norsk pelsull. Norsk pelssau er en egen norsk sauerase ulik den norske hvite sauen. Norsk pelssau har grå krøllet ull som inneholder både lyse og mørke fibre. De mørke fibrene gir garnet en spennende dybde og melering når den blir farget.  
Lukk

Fjell

88kr
Fjell sokkegarn er et 3-trådet kardegarn meget godt egnet til slitesterke raggsokker og robuste arbeidsgensere. Garnet er ikke superwash-behandlet og sokker strikket i Fjell vil derfor føles varmere og luftigere på foten. Garnet er spunnet av norsk ull og for å gjøre garnet ekstra sterkt, er det forsterket med nylon
  • MaterialeNylon, Ull
  • VaskHåndvask
Lukk

Skinnsåler

190kr220kr
Skinnsåler med ferdig hullet kant til å sy på sokker og filt-tøfler. Syr du denne sålen på en raggsokk, har du med ett en god og varm tøffel som er behagelig på foten.
Lukk

Redd barna – Barnegenser

430kr620kr
Nydelig genser strikket i Sølje pelsullgarn.
  • FellingRundfelling
  • PlaggGenser
Perlepledd
Lukk

Perlepledd

605kr
Pakk deg inn i perlestrikk – et vakkert kunstverk av at teppe strikket i Blåne Pelsullgarn. Se farger under!
Eir genser
Lukk

Eir genser

740kr1,000kr
Genseren er designet av Kari Hestnes i garnet, Tinde.
Redd barna – Dame jakke
Lukk

Redd barna – Herborg jakken

750kr1,010kr
Nydelig jakke strikket i Sølje pelsullgarn. Legg merke til det lille hjerte som er lagt inn i mønsterborden, et symbol for hjertevarme.
  • FellingRundfelling
  • PlaggJakke