Sitronsåpe

Sitronsåpe fra På Stell

På stell Sitronsåpe

På Stell har en serie med Sitronsåpe, Sitronvask, Sitronrens og ullvask. Alle produktene er biologisk nedbrytbare, økologiske og er 100% naturlige.

Sitronsåpe

Du får den i 2 ulike størrelser. 230 gram og 60 gram. Sitronsåpe 60 gram og leveres i en liten økologisk bomullspose. Sitronsåpen er effektiv mot flekker og er en såpe mange husholdninger sverger til. I tillegg er den miljøvennlig.

Fjerne flekker med Sitronsåpe.

  1. Våte plagget i så varmt vann som plagget tåler.
  2. Gni sitronsåpe på flekken og la plagget ligge i et par timer. Maks en halvtime om det er ull.
  3. Skyll plagget eller vask det i maskin.

På Stell sitronsåpe kan også brukes som håndvask.

Samlet produkter-min

Ullvask

Ullvasken fra På Stell er av naturlige oljer og er spesielt skånsom mor ull, bambus, kashmir, alpakka, mohair, silke og dun. Ullvasken er drøy i bruk. 1 spiseskje er nok til en halv maskin og bruk kun èn teskje til håndvask. Ullvasken bevarer fargene, også den naturlige ullhvite og gjør ullen ekstra myk.

Ullvask

129kr

Økologisk ullvask for ull og silke.
På Stell Ullvask er laget av naturlige oljer og er derfor en naturlig mykgjører og spesielt skånsom mot ull og silke. På Stell Ullvask er økologisk og biologisk nedbrytbar. 250ml.

Sitronrens

Kan brukes på det som ikke kan vaskes i maskin som dress, bunader, interiør, sko, med mer.

Den er hurtigvirkende og i «skum-form».

Slik gjør du:

  1. Pump ut litt skum og gni forsiktig på flekken.
  2. Skyll av eller tørk av med en vår klut til all såpe er borte. Gjenta om det fortsatt er igjen såperester. Da vil du se skjolder i plagget.
  3. Gjenta om flekken ikke er borte.
  4. NB: Følg alltid vaskeanvisninger som står på plagget.

Sitronvask

299kr

Universalmiddel for klesvask og rengjøring

Bruk ett og samme produkt til alt av klesvask i tillegg til generell rengjøring av hjemmet, bilen og båten. Sitronvask gjør klesvasken ren og myk og har en antistatisk effekt – med en naturlig frisk duft av sitron.

Sitronvask

Sitronvasken kan brukes til generell rengjøring og klesvasken. Det er et universal-vaskemiddel som vasker effektivt på alle temperaturer og som er miljøvennlig. Sitronvasken er laget av de samme ingrediensene som sitronsåpen og har en mykgjørende og antistatisk effekt. De naturlige oljene gjør at den også pleier og bevarer naturlige materialer som f.eks lin.

For å fjerne flekker kan du gni litt Sitronsåpe over flekken før vask.

For generell rengjøring kan du blande såpenudlene med vann og du er klar til å vaske alle flater i hjemmet med en vask som er helt fri for kjemikalier og som egner seg utmerket til vask av tregulv. De naturlige oljene egner seg perfekt til vask av alle typer tregulv med en deilig, frisk duft av sitron.

500 g sitronvask gir ca. 50 maskinvask.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *