Behandling av personopplysninger ved bruk av Ullagarn.no.

Vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Nedenfor finner du informasjon om personopplysninger som samles inn og hvordan personopplysningene behandles og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene dine.

Ullagarn.no (Ulla Garn & Broderier AS) er behandlingsansvarlig for personopplysningene og kan kontaktes på e-post: post@ullagarn.no. Ullagarn.no kan kontaktes for eventuelle spørsmål du måtte ha om behandling av dine personopplysninger.

Vi bruker cookies for å forbedre tjenestene våre. Grunnlaget og formålet for å behandle alle personopplysninger om deg: Om du velger å bestille varer fra nettbutikken vår er vi pliktig og lovpålagt til å oppfylle vår avtale med deg, ihht GDPR reglene. (jf. GDPR artikkel 6 nr. 1 punkt b). Vi er også pålagt å oppbevare personlig informasjon om deg i forbindelse med regnskapsføring, avgifts håndtering, garanti- returhåndtering, ref. artikkel 6 nr. 1 punkt c) Som det fremgår nedenfor, behandler vi også opplysninger med grunnlag i ditt samtykke, iht. artikkel 6 nr. 1 punkt a).

Personopplysninger som samles inn og behandles

  1. Informasjon du gir oss.

Om du velger å handle hos oss samler vi, og lagrer følgende informasjon:

  • Ditt navn, adresse og telefonnummer som benyttes for kommunikasjon relatert til ditt kundeforhold og din ordre.
  • Din e-postadresse som vi benytter for kommunikasjon relatert til din ordre/ditt kundeforhold.

Informasjonen gir du fra deg frivillig, men er nødvendig, og en forutsetning, for at du skal kunne bruke og bestille varer fra nettsiden ullagarn.no.

  1. Informasjon som samles når du bruker våre tjenester.

Som en digital plattform bruker vi informasjonskapsler, («cookies»), for å samle informasjon om enhet, nettleser og aktivitet. Les her for mer informasjon.

Som en elektronisk tjeneste samler vi inn og oppbevarer loggdata om endringer gjort på kundeprofilen din, når du bruker nettsidene våre. Dette kan gjelde endringer av personlig informasjon om deg som endring av telefonnummer, adresse osv.

2. Kontroll over informasjonen din. Tilgang til personopplysninger (innsyn) og oppdateringer.

Når du oppretter bruker på nettsiden vil du ha tilgang til vesentlige opplysninger som behandles. Du kan også oppdatere og korrigere opplysningene. Informasjon som ikke er tilgjengelig på brukersiden kan du få tilgang til ved å sende en epost til post@ullagarn.no. Det blir opprettet en sak hos kundeservice som vil sende deg en e-post når dette er tilgjengelig for deg.

3. Sletting av konto og/eller tilbakekall av samtykke

Om du av en eller annen grunn ønsker å slette konto eller tilbakekalle samtykke kan du gjøre dette under innstillingene på min side eller ved å sende oss en e-post til kundeservice, post@ullagarn.no

Grunnet regnskapsloven kan vi ikke slette historikk knyttet til tidligere ordre.

4. Bruk av databehandlere

Vi hverken selger eller deler dine personopplysninger med tredjepart. Tredjepart får kun innsyn i dine personopplysninger for å utføre tjenester på vegne av oss, for å gjennomføre handel med betalingspartner og transportør. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten.

Databehandler:
www.facebook.com

Formål:
Annonser på Facebook
Logg in

Opplysninger som deles:
– Kundeadferd
– E-postadresse
– Lokasjon
– Ordre

Databehandler
www.klarna.no

Formål:
For betaling med faktura fra Klarna vil vi sende personopplysninger til Klarna.

Opplysninger som deles:
Adresse, E-postadresse, mobiltelefonnummer, IP-adresse og fødselsnummer.

Databehandler
www.google.com

Formål:
Overvåke salget i butikken og hvilke kilder kunden kommer fra.

Opplysninger som deles:
– Alle ordre
– Produkter
– Kundeadferd på nettsiden
– Tracking av kilde (hvor kunden kommer fra)

Databehandler
adwords.google.com

Formål:
Annonser i Googles annonsenettverk

Opplysninger som deles:
– Ordre
– E-postadresse

5. Klager

Om du er usikker, har bekymringer eller spørsmål rundt dine personopplysninger og GDPR, kan du finne informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no. Du er også velkommen til å ta kontakt med oss om du har spørsmål til vår behandling av dine personopplysninger dersom det ikke kommer godt nok frem på denne siden, eller du er usikker på vår praksis om hvordan vi behandler din personlig informasjon.

6. Endringer

Om det er endringer på nettsiden eller i regelverket knyttet til GDPR, kan det hende at vi må gjøre endringer i takt med dette. Om vi har dine personopplysninger vil vi kunne gjøre deg oppmerksom på eventuelle endringer.